Schoonheidsbehandelingen

Ik werk in mijn salon uitsluitend met producten van Mineral Care, ze voeden en herstellen de vitaliteit van de huid en vertragen tegelijkertijd de tekenen van ouderdom. Mineral Care is gebaseerd op dode zee mineralen en planten extracten. Daarbij is het dierproefvrij, hypoallergeen en parfumvrij. Mineral Care heeft verschillende lijnen en zo voor ieder huidtype de beste verzorging. Ik bied drie behandelingen aan:

  • Basis  behandeling 30 minuten:

Reinigen/Epileren/Dieptereiniging/Masker/
Dagcreme;

  • Medium behandeling 60 minuten:

Reinigen/Epileren/Diepte reiniging/Verwijderen oneffenheden/Massage/Masker aangepast aan huidtype/Dagcreme;


  • Luxe behandeling 90 minuten:

reinigen/Verven wimpers of wenkbrauwen/Epileren/Diepte Reiniging/Verwijderen oneffenhedden/VitamineAmpull/Uitgebreide massage/Masker aangepast aan het huidtype/Dagcreme.Wimperextensions

In mijn salon gebruik ik producten van Brand lashes, deze staan gerant voor de beste kwaliteit. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn. Ik werk met twee methodes. De eerste methode, one by one methode zorgt voor 1 extensions op 1 natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. De tweede methode, volume techniek, plaatst meerdere extensions op 1 wimper en geeft volume. Voor beide methoden geldt: omdat uw natuurlijke wimpers uitvallen is er om de 2-3 weken een opvul behandeling nodig. 

Lash lift 

Wat is een lash lift? Een lash lift zorgt voor gelifte volle wimpers die maximaal gekruld worden. Het resultaat blijft ten minste 6 weken zichtbaar. Met een lash lift worden alleen uw natuurlijk wimpers gebruikt en geen extensions! Het is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor wimperextensions en het heeft nagenoeg geen nazorg nodig. Het mooiste resultaat krijgt u met lange wimpers.

Spray tanning

De huid is het grootste en meest zichbare orgaan van het menselijk lichaam. Voor een mooie en gezonde manier van bruin worden is spray tan de oplossing! Ik werk uitsluitend met het Amerikaanse merk Sjolie. Sjolie staat bekend om haar natuulijk bruine kleur. Het maakt geen gebruik van Erythrulose waardoor er geen oranje gloed ontstaat op de huid. Sjolie heeft 6 verschillende kleuren dus er zit altijd een kleur bij die bij u past!